top of page
Writer's pictureKorimanka

Svadobný stan Korimanka - dokonalé svadobné miesto pre vašu nevšednú svadbu

Updated: Oct 10, 2023

Ak hľadáte miesto pre vašu svadbu, ktoré je obklopené krásnou prírodou, svadobný stan Korimanka je pre vás tou správnou voľbou. Nachádza sa v tesnej blízkosti Prešova a Košíc a ponúka romantické a nevšedné prostredie pre vaše svadobné oslavy.

svadobný stan, svadobný priestor v prírode

Popis svadobného stanu Korimanka (svadobné miesto)

Svadobný stan Korimanka je dokonalým miestom pre svadby pre nevesty a ženíchov, ktorí hľadajú nevšedné a romantické miesto na svoju svadbu. Nachádza sa v nádhernej prírode, priamo pri rybníku, kde môžete stráviť celý deň so svojimi blízkymi a priateľmi. Svadobný stan je plne vybavený a prispôsobíme ho vašim potrebám, aby sa vaša svadba stala nezabudnuteľným zážitkom.

romantické svadobné miesto, svadobný stan pod lesom na zelenej lúke

Svadobné služby

Okrem nádherného prostredia vám ponúkame aj kompletné služby, aby vaša svadba bola dokonalá. Naši skúsení pracovníci sa postarajú o všetky detaily od svadobného menu až po svadobnú výzdobu, aby ste sa mohli plne sústrediť na svoj veľký deň.

svadobná slávobrána, civilný svadobný obrat v prírode

Na záver

Svadobný stan Korimanka je jedinečné miesto, kde môžete usporiadať nevšednú svadbu, ktorá bude nezabudnuteľným zážitkom pre vás a vašich hostí. Ak hľadáte miesto, kde môžete spojiť krásnu prírodu s romantickým prostredím, svadobný stan Korimanka je tou správnou voľbou pre vás.



Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page